Ga direct naar:

Buitengewoon lidmaatschap

Onze vereniging kent 2 soorten van het buitengewoon lidmaatschap, A en B.
Het buitengewoon lidmaatschap (A) is bedoeld voor personen, instellingen of organisaties die niet bedrijfsmatig een (buitensport)onderneming exploiteren, hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan scholen. Het buitengewoon lidmaatschap (B) is bedoeld voor personen, instellingen of organisaties die bedrijfsmatig een (buitensport)onderneming exploiteren anders als bedoelt onder het “normale” lidmaatschap. Men moet hierbij denken aan aanbieders van buitensportproducten, zoals detailzaken en dienstverleners.

Beide lidmaatschappen hebben door hun bijzondere status geen stemrecht en hebben als doel informatie-uitwisseling en netwerken. De buitengewone leden zullen hiervoor één keer per jaar voor een (netwerk)bijeenkomst uitgenodigd worden. Verder heeft men het recht zich middels een korte vermelding te presenteren op de website van de VeBON en een link te plaatsen. Buitengewone leden kunnen door het bestuur bijzondere voordelen aangeboden worden, ook kunnen de buitengewone leden de reguliere leden aanbiedingen doen. De kosten van dit lidmaatschap, welke elk jaar door het bestuur bepaald wordt, dient voldaan te worden binnen 14 dagen na verzending van de factuur. De facturen worden in de eerste maanden van het kalenderjaar verzonden. De lidmaatschapskosten bedragen vanaf de datum van ingang van het lidmaatschap een evenredig gedeelte van dat kalenderjaar.

Buitengewone leden

Active Constructions Adventure Concepten
Leemkolkweg 10 a    
3985 SL  Werkhoven    

Active Constructions (ACS) ontwerpt en bouwt Active Forest ECO klimbossen,
Active Challenge Klimparken, Adventure torens, speelbossen en avonturenparken.

Lees meer > 

 

Albeda College
Postbus 9451

3007 AL Rotterdam

Het Albeda College is een grote scholengemeenschap voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Rotterdam. Zo’n 25.000 deelnemers volgen hier onderwijs begeleid door circa 2400 medewerkers
Lees meer >

 

Cios Goes
Zwembadweg 1

4460 MC Goes 

De buitensportopleiding van CIOS Goes heeft op alle opleidingsniveau’s buitensportopleidingen. Assistent (niveau2), instructeur (niveau3), coördinator (niveau4) en hoofdinstructeur (niveau 4+).

Lees meer >

 

Graafschap College
Slingelaan 1    
7001 EA Doetinchem

Lees meer >

 
Holiday Media
Het Sterrenbeeld 15 B
5215 MK ´s-Hertogenbosch 

Holiday Media is dé internet specialist van de reis- en
recreatiebranche en verzorgt inmiddels voor meer dan
200 bedrijven de internetpromotie.

Lees meer >

 
HSU Payroll Services
Calandstraat 14
3316 EA DORDRECHT 

HSU payroll Services is de payroll aanbieder voor de Outdoorbranche in Nederland. Met meerdere vestigingen in Nederland heeft al menig Vebonlid zijn weg naar HSU Payroll Services gevonden. Dit geld ook voor de buitengewone leden van de Vebon.

Lees meer >

 

ID College afdeling Sport & Bewegen
Ambonstraat 1
2405 EN Alphen a/d Rijn

 Lees meer >  
Kolibrie Horeca Payroll HRM
Charles Stulemeijerweg 5
5026 RS Tilburg

Als marktleider in payrolling voor de horeca-, recreatie- en evenementenbranche verzorgt Kolibrie alles voor u en uw medewerkers op het gebied van uw loonadministratie. Gemak dient de mens! Zodoende houdt u tijd over voor uw corebusiness: Uw gasten en het runnen van uw onderneming. Kortom: U doet waar u goed in bent. En wij doen dat ook.

Lees meer >

 
Kuiper Verzekeringen
Breedpad 21
8440 AC Heerenveen 

Kuiper Verzekeringen in Heerenveen is door het bestuur van de VeBON geselecteerd als dé assurantietussenpersoon voor de collectief afgesloten verzekeringen. Dit zijn de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en de ongevallen-/reisverzekering voor deelnemers aan activiteiten en/of personeel van de aangesloten bedrijven.

Lees meer >

 

Lentiz MBO Outdoor
Commandeurskade 22
3155 AD Maasland

Een actieve opleiding die groen, animatie, avontuur en organisatie combineert.

Tijdens de opleiding ontwikkel je vaardigheden in diverse buitensportactiviteiten en leer je deze over te brengen op anderen. Dit doe jij op een leuke, enthousiaste en veilige wijze. Jij zorgt voor een goede sfeer in de groep. Daarnaast schat jij risico’s in en weet ongevallen en schade te voorkomen. 

Lees meer >

 
Mondriaan College
Brasserskade 1
2612CA Delft

De Mondriaan onderwijsgroep levert een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling in stad en regio. Wij bevorderen de maatschappelijke participatie van onze deelnemers door een breed samenhangend onderwijsaanbod, waarin de deelnemer en zijn loopbaan centraal staan.

Lees meer >

 
Nova College / CIOS Haarlem
IJsbaanlaan 4-F
2024 AV Haarlem

Lees meer >

 
OutdoorPro
Denariusstraat 25
4903 RC Oosterhout
 
OutdoorPro is specialist in producten voor de buitensport en recreatie. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door: 
- goede gerichte informatie; 
- scherpe prijs - kwaliteitverhouding; 
- snelle en duidelijke communicatie 
- snelle levering. 
- persoonlijke benadering 

Lees meer >
 

Recras
Kadijk 1
9747 AT Groningen

Recras is het online administratie en reservering systeem voor de recreatie branche. Gebouwd met en voor leden, met als doelstelling om de totale administratietijd, tot een minimum te beperken.

Recras is een volledig online systeem met de mogelijkheid tot een onbeperkt aantal gebruikers.
Hierdoor kunt u altijd en overal aan het werk. Ook alle medewerkers, personeelsleden en leveranciers kunnen onbeperkt inloggen en dat gene zien wat voor hun van toepassing is.

Lees meer >

 

Opleiding sport en bewegen,ROC Tilburg
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Het ROC Midden Brabant biedt buitensportopleidingen aan op verschillende nivo's. 
Alle studenten ontvangen een basisopleiding binnen het vak Buitensport Recreatie zodat zij de eerste beginselen en technieken van de buitensport kunnen leren.

Lees meer >

 
Touwhuis
Goudsesingel 85
3031 EE Rotterdam
Handel in touw, touwwerken en aanverwante artikelen voor de industrie, bergsport en watersport. 
Tevens voorraadhoudend distributeur van klimmaterialen. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar onze website. 
 

Vaude Sport
Engelandlaan 12
2391 PN
Hazerswoude-Dorp

VAUDE is de meest milieuvriendelijke fabrikant van functionele producten voor de berg- en fietssport van Europa. Dit moderne familiebedrijf voldoet aan de hoogste milieu-eisen en neemt haar eigen sociale verantwoordelijkheid wereldwijd zeer serieus.
Op het hoofdkantoor, in het zuiden van Duitsland, werken inmiddels zo’n 600 medewerkers. Zij hebben het merk VAUDE (dat uitgesproken wordt als [Vaudee]) uitgebouwd tot waar het nu voor staat: hoogwaardige producten, innovatieve techniek en een verantwoorde wijze van zaken doen.

Lees meer >

Snelkoppelingen